user_mobilelogo

Arctic lab 1 THUMB

Det seneste oplæg om mit PhD projekt var fyldt med gode følelser og energi! Åh, hvor ville jeg ønske, at det stadig var sådan.

Desværre er der sket rigtig meget siden, og mit vinteropvarmingsforsøg er udsat til næste vinter. Ifølge planen, skulle min vejleder være ankommet hertil i starten af april for at hjælpe med selve eksperimentet. Eksperimentet inkluderer fjernelse af sne og mange andre målinger, der skal tages målinger kontinuert imens selve opvarmningen er igang samt efterfølgende. Da Grønland (og Danmark) lukkede ned pga. coronavirus indså jeg, at det eksperiment som jeg har planlagt igennnem et år ikke ville komme til at ske med kun mig. Lige så meget som jeg hadede at aflyse og udsætte det, lige så lettet var jeg over, at denne beslutning blev taget, fordi jeg blev ved med at tænke over, hvordan jeg ville være i stand til at udføre det selv. Ærligt talt så begyndte jeg også at miste energien i forhold til dette projekt.

Jeg har stadig mine op- og nedture (ligesom alle andre vel), men Martin håndterer det hele virkeligt godt og jeg vil forsøge at fokusere på et andet projekt/artikel, der også er en del af min PhD, så jeg kan komme igang med arbejdet igen. Med hensyn til mit vinteropvarmingsforsøg, så prøver jeg at se positivt på udsættelsen og laver en endnu bedre plan til næste vinter.

/ B